Maak van Wereld Water Dag uw evenement!

December 10, 2015

Uw case presenteren aan 200+ professionals uit de water sector? Meedenken over hoe we invulling gaan geven aan de nieuwe sustainable development doelstellingen (SDGs) voor water? Help Aqua for All en NWP om weer een mooi evenement neer te zetten. Draag bij aan de organisatie en wordt sponsor van Wereld Water Dag 2016 met dit keer de thematische insteek ‘Water en Werk’. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op met Aqua for All of NWP.

Het Nederlandse Wereld Water dag evenement zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 24 maart 2016. We zoeken organisaties die tijd en een bedrag willen doneren om samen met Aqua for All en NWP een goed evenement neer te zetten. Wat levert het u op? Zichtbaarheid van uw organisatie in alle uitingen van Wereld Water Dag, het organiseren van uw eigen workshop, meedenken over de invulling van het plenaire programma en de mogelijkheid uw organisatie te presenteren aan 200+ professionals.

Elk jaar wordt wereldwijd Wereld Water Dag gevierd. Een dag die door de Verenigde Naties is uitgeroepen om aandacht te vragen voor de wereldwijde water gerelateerde uitdagingen. Dit jaar is het thema ‘Water & Jobs’. Het Nederlandse event volgt in principe dit thema, maar wel met een vrije invulling.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Koen Overkamp, NWP, k.overkamp@nwp.nl of Wilma Roozenboom, Aqua for All, wilma@wilmaroozenboom.nl